Sportul mereu la modă

Salutare!

Ține-te bine, că vine marea avalanșă cu celebrul Black Friday. Reduceri peste reduceri, promisiuni care mai de care și tot așa. De multe ori suntem super entuziasmați, alteori mega dezamăgiți. Deh! Chiar nu poate fi împăcată toată lumea. Dar tot alegatul ăsta după reduceri, pare să rămână un sport național. Că… e „la modă”.

Cam așa!

Cam așa s-ar traduce dorința noastră de a „pune mâna” pe un chilipir, pe ceva care uneori ne poate face viața mai frumoasă sau mai grea. Și asta pentru că nu toate reducerile pică din cer. Dar asta este altă treabă, mai comercială. Astăzi cochetăm cu moda de a face sau a nu face sport. Asta depinde de tendințe, de cercul prietenilor sau de acel ceva care se numește… „oare ce o să zică lumea?”.

De ce asta?

Simplu! Multe lucruri par a fi la modă, la un moment dat. Să alergi, sau cum se mai spune să faci jogging, este un termen la modă. Să mergi cu bicicleta pe munte este un alt sport care unește prietenii și chiar este la modă. Problema cu această modă este face diferența dintre atitudine și mândrie. Nu de puține ori, poți vedea zona de fashion condimentată ca un pretext prin sport. Fie că vorbim despre sportul de sală, atunci când „trebuie” să ai o atitudine cât mai fashion prin afișarea unor branduri mai scumpe decât dorința de mișcare, fie că vorbim despre mișcarea în aer liber din dorința de a fi „văzut” printre cei care sunt „la modă”.

Sportul nu este doar o modă, cel puțin una trecătoare. Sportul este despre fiecare dintre noi, individual sau în echipă. Este o acțiune continuă și constantă care te motivează personal sau profesional. Este acel ceva care trece de bariera unui banal imposibil. Este despre performanța ta de a merge mai departe, indiferent de brandurile afișate ca vestimentație.

Fără etichetă!

Haina face pe om? Poate! Poate pentru anumite activități sau cercuri sociale, poate atunci când eticheta cere acest lucru. Dar în sport? În sport tot ceea ce contează este energia și dorința. Aici mai puțin contează ultimul răcnet din modă sau brandurile afișate. Da, calitatea materialelor este importantă. Da, caracteristicile tehnice nu sunt de neglijat atunci când vrei performanță. Doar bonul de casă este mai puțin important atunci când vrei să faci mișcare.


Morala zilei?

Indiferent dacă este la modă sau nu, sportul te ajută mereu să fii persoana care dezvoltă o energie remarcabilă pentru activitatea profesională, pentru relația de familie, chiar și pentru noile pasiuni. Energia înseamnă mișcare și mișcarea înseamnă evoluție. Deci? Mereu ne dorim să evoluăm, nu?

Încurajăm mișcarea și susținem sănătatea!

Energy Cycling

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare


Sportul ca un … dar

Fitness : 14.12.2022 : 0 comments

Salutare! Este ultima scrisoare din acest an şi încheiem într-un mod optimist, cu un spirit tânăr (liniștit). Poate un mod […]


Sportul, cadoul perfect.

Fitness : 06.12.2022 : 0 comments

Salutare! Oficial suntem în luna cadourilor. Mereu dorim să oferim celor dragi, un cadou perfect. Dar oare ne-am gândit să […]


Sportul și mândria națională

Fitness : 30.11.2022 : 0 comments

Salutare! Începem o nouă perioadă plină de sărbători, care mai de care. Avem astăzi ceva sărbătoriți de Sf. Andrei, după […]


Sportul şi vârsta

Fitness : 22.11.2022 : 0 comments

Salutare! Cum stai cu mișcarea sau energia? Întotdeauna toamna pare un anotimp mai pe relaxare sau visare, dar sigur este […]