Sportul și iubirea

Salutare!

Am pedalat rapid printre superi reduceri de BF și poate ne-am bucurat prea repede de ceva electrocasnice sau echipamente IT. Bun! Este ceva natural, într-o economie bazată pe marketing și oferte „speciale”. Poate da, poate nu. Dar știi ce? Toate astea sunt doar mofturi de moment. Realitatea este că banii trebuie să circule, cu au fără voia noastră. Asta este realitatea!

De ce tema de astăzi?

Poate pentru că suntem prea mult luați de valul consumului material, față de cel al construcției. Iubirea nu este doar un foc de paie, o apucătură demnă de telenovele. Este cu adevărat ceva solid, în care reușești să-ți pui toată energia. Și ghici ce? Vorbim atât despre iubirea față de ce dragi, cât și despre iubirea pentru anumite activități ce ne aduc bucurie, precum sportul. Iubirea este ceva în care merită să investești și de la care nu aștepți acele minunate rezultate de peste noapte.

Atunci când iubești

Da, sună wow! Dar este adevărat. Atunci când ai o pasiune sau o persoană dragă alături de tine, vrei mereu să faci totul pentru ca acele momente să fie memorabile, fără să aștepți mereu ceva în schimb. Dacă vorbim despre sport, atunci cu siguranță, starea de relaxare va fi un rezultat așteptat. Dacă vorbim despre o persoană dragă, atunci ai încrederea că și tu vei fi iubit(ă).

Deci? Și sportul este despre iubire. Iubești șă faci mișcare, să poți trece dincolo de limitele tale, de zona de confort casnic. Faci azi câțiva pași, mâine alți pași și poate brusc te îndrăgostești de această mișcare, așa cum este și în viață. Niciodată să nu spui niciodată, că nu se știe. Dragostea începe de la un prim pas, împreună!

Și după?

Apoi, după primii pași începe adevărata dragoste. Azi un pic, mâine ceva mai mult și uite așa ajungi la performața de a iubi sportul sau mișcarea în general. Chestia asta chiar este o provocare, pentru fiecare dintre noi. Merită să încerci, merită să te îndrăgostești de sport.


Morala zilei?

Sportul și iubirea vor avea mereu ceva în comun. Pasiunea! Da, pasiunea pentru ceva care poate îți „dă aripi„. Hai să nu ne dăm „după cireș”. Atunci când ești îndrăgostit(ă) poți face aproape orice, poți chiar schimba lumea. Dar până acolo … poți face acum un pic de mișcare pentru a te schimba pe tine și pentru a înțelege să iubești asta. Nu e atât de greu precum pare la prima întâlnire (vedere).

Încurajăm mișcarea și susținem sănătatea!

Energy Cycling

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare


Sportul ca un … dar

Fitness : 14.12.2022 : 0 comments

Salutare! Este ultima scrisoare din acest an şi încheiem într-un mod optimist, cu un spirit tânăr (liniștit). Poate un mod […]


Sportul, cadoul perfect.

Fitness : 06.12.2022 : 0 comments

Salutare! Oficial suntem în luna cadourilor. Mereu dorim să oferim celor dragi, un cadou perfect. Dar oare ne-am gândit să […]


Sportul și mândria națională

Fitness : 30.11.2022 : 0 comments

Salutare! Începem o nouă perioadă plină de sărbători, care mai de care. Avem astăzi ceva sărbătoriți de Sf. Andrei, după […]


Sportul şi vârsta

Fitness : 22.11.2022 : 0 comments

Salutare! Cum stai cu mișcarea sau energia? Întotdeauna toamna pare un anotimp mai pe relaxare sau visare, dar sigur este […]