Sportul și insomnia.

Insomnia asta este o treabă pe cât de serioasă, pe atât de îngrijorătoare. Toată ziua treabă, task-uri, target-uri, ca să nu mai zic despre treburile casnice sau sociale. Una peste alta, toate aceste griji îți pot da dureri de cap sau insomnii.

Încerci să pui seara capul pe pernă și informațiile zilei încep să vină buluc prin minte … și aia și aia … și tot așa. Unde să mai încapă somnul? Ba pe o parte, ba pe alta te foiești și clar că nu poți rezolva mare lucru. Deci? Nu cred că vrei să împărtășești versurile melodiei … Eu vara nu dorm.

Știi ce spun specialiștii?

Dacă nu ai tu mare aplecare spre sport (deși este o activitate cam de … „to do”), specialiștii ne spun că pentru un somn odihnitor este suficientă o plimbare seara. Asta pune sângele în mișcare, astfel somnul va avea o calitate mai bună.

Păi! Seara, în loc să butonezi telecomanda televizorului în căutare a ceva, nu mai bine pui ceva pe tine și treci la treabă, că tot a venit vara? Asta chiar nu e greu! Dar este un bun început. Să vezi apoi cum o să dormi. Ce insomnie? Buștean!


Programul „Summer Energy Cycling


Chiar dacă nu vorbim doar despre cycling, specialitatea noastră, vara asta vom avea un maraton de argumente pentru a te încuraja să faci mișcare, pentru că sportul te ajută nu numai în sănătatea fizică, dar şi în cea profesională.

Lucrăm zilnic cu oameni din diverse companii, mai mici sau mai mari şi vedem că stresul … te doboară (cum ar spune o reclamă). Şi atunci, zic … nu e mai bine să previi decât să tratezi? Sigur știi!

Acesta a fost primul episod, mai de încălzire, dar vom continua mișcarea pentru sănătate, cu alte subiecte foarte interesante. Deci! Înscrie-te în programul nostru Summer Energy Cycling şi apoi vorbim despre un … somn ușor.

Începe mișcarea, acum!

Energy Cycling

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare


Sănătate … pe două roți

Fitness : 11.08.2022 : 0 comments

Tu știi ce beneficii are mersul pe bicicletă? Cred că v-am mai spus asta până acum. 🙂 Printre sporturile mele […]


Ține minte!

Fitness : 03.08.2022 : 0 comments

Sportul consolidează memoria și sporește puterea de învățare. Aha! Așa că … ține minte asta! Pentru a testa efectul sportului […]


Sportul cu beneficii!

Fitness : 28.07.2022 : 0 comments

Știi treaba aia cu … știi și la ce te ajută că știi? 😄 Asta chiar te ajută! Cu toții […]


Sportul și zâmbetul

Fitness : 21.07.2022 : 0 comments

De ce ai nevoie de sport pentru un zâmbet frumos? (nu cel stomatologic) Poate pentru că sportul te face mai […]