Sportul și zâmbetul

De ce ai nevoie de sport pentru un zâmbet frumos? (nu cel stomatologic)

Poate pentru că sportul te face mai relaxat, chiar dacă efortul depus pare că este unul considerabil. Dar? Alergătorii care zâmbesc în timpul curselor consumă mai puțin oxigen, au un ritm mai economic şi au un nivel mai scăzut de efort, dezvăluie un studiu realizat de specialiști.

Să zâmbim!

Atunci când poți să zâmbești, totul pare mai ușor. Și putem începe cu o alergare scurtă sau ceva de încălzire. Zâmbește! Apoi creștem un pic ritmul și încercăm să ne autodepășim. Zâmbește! Despre asta este vorba în sport. Despre modul în care gândești performanța ta. Nu trebuie să fii mare campion! Trebuie doar să vrei!

Zâmbetul este despre bucuria rezultatelor personale, fie că vorbim despre sport sau despre zona profesională. Nici nu mai contează asta. Știi acel zâmbet afișat atunci când ai reușit să treci la un alt nivel? Exact! Despre asta este vorba!

Acest simplu zâmbet este cuceritor pentru familie și energizant pentru cei de lângă tine. Sportul și zâmbetul cu siguranță îți dau o energie pozitivă, o energie care te încarcă pentru performanță. Ce este performanța? Acel ceva de care ai mereu nevoie să mergi mai departe. 1-2-3 și …. zâmbește!


Începe mișcarea, acum!

Energy Cycling

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare


Sănătate … pe două roți

Fitness : 11.08.2022 : 0 comments

Tu știi ce beneficii are mersul pe bicicletă? Cred că v-am mai spus asta până acum. 🙂 Printre sporturile mele […]


Ține minte!

Fitness : 03.08.2022 : 0 comments

Sportul consolidează memoria și sporește puterea de învățare. Aha! Așa că … ține minte asta! Pentru a testa efectul sportului […]


Sportul cu beneficii!

Fitness : 28.07.2022 : 0 comments

Știi treaba aia cu … știi și la ce te ajută că știi? 😄 Asta chiar te ajută! Cu toții […]


Sportul și muzica

Fitness : 14.07.2022 : 0 comments

Do-Do-Re, poate chiar un Si (de control) … și gata ritmul. Începem mișcarea! La prima vedere, doar la prima vedere, […]